Az Amerikai Pite 1 csak egy tipikus amerikai tucatfilm?
Figyelt kérdés
Nektek erről mi a véleményetek? Sokan mondják hogy tipikus amcsi tini film, szerintem sokkal jobb egy tucatmozinál, pláne ha arra gondolok hogy több mint 10 éves film.
És magáról a filmről mi a véleményetek?
2012. dec. 30. 17:31
1/3 anonim válasza:
Örökzöld egyértelműen.És lehet hogy az alap sztorija tucatként hat de a körítés , a színészek , a poénok és párbeszédek annyit dobnak rajta hogy meg merem kockáztatni hogy talán az egyik legjobb vígjáték.:D
3/3 A kérdező kommentje:
Örökzöld!!! ez az a szó amit erre a filmre akartam mondani de nem jutott eszembe! Szerintem abszolút kultuszfilm lett...
Én szeretem az összes rész amiben az eredeti szereplők vannak (1,2,3, Találkozó) A spin offok-at meg sem néztem...
2013. jan. 1. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!