Szilveszterre keresek sorozatokat! Valamilyen detektíves, bűnügyi, nyomozós, gyilkolászós témában, lehet fantasy beütése (pl mint a Grimm). Ötlet?
Gyilkos elmék, Gyilkos számok, Született detektívek, Dexter, Grimm, CSI, NCIS, Sherlock, Mentalista, Castle, Dr. Csont, Elfelejtve, Párizsi helyszínelők, Haláli zsaruk.
Nos ezeket már a legújabb évadokig láttam.
Szegény pedig semmit nem ártott neked :D
esetleg White Collar? :D nem nézem így a magyar fantázia nevét sem tudom,de az elvileg nyomozós :D
És Boldog ÚjÉvet neked is :)
Mozicsillag-regisztrálsz-sorozatok
Jó szórakozást!
B.U.É.K.
Köszi szépen a tippeket! Végül az életfogytig zsarut, a Felejthetetlent és a Született detektíveket néztem. De halálra unom magamat tőlük.
A white collar-ból néztem már pár részt de uncsi.
melyiket utálod?nekem egyik kedvenc sorozatom...hát inkább volt, mert a 8. évadra nagyon ellaposodott a sorozat,de Dean nagyonm szeretem....remélem nem vele van bajod:)))
am ha lány vagy ajánlom a Pretty Little Liars-t, csajos viszont misztikus, nyomozós féle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!