Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film? Szval arról...

Melyik az a film? Szval arról szól a film hogy repülővel utaznak az emberek és aki elalszik az a gépen marad mikor átmennek valami szines cuccon aki meg nem alszik az ott eltűnik.

Figyelt kérdés

és olyan helyen kötnek ki ahol sehol egy ember csak egy elhagyatott repülőtér mi annak a cime?

köszönöm előre is a segitségeteket

2009. aug. 25. 14:46
 1/8 anonim válasza:
Langolierek, asszem így írják, ha jól tudom Stephen King adaptáció.
2009. aug. 25. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
2009. aug. 25. 14:56
 3/8 anonim válasza:
jujjjjj ez mekkora film ezer éve nem láttam és olyan könyvszerű izék megesznek mindent:-)
2009. aug. 25. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
ez tényleg nagy film(volt:D)de le lehet tölteni valahonnan????
2009. aug. 25. 19:05
 5/8 anonim válasza:
Láttam a filmet én is valamikor, de a mai napig nem értem miről szól:)))
2009. aug. 25. 21:50
 6/8 anonim válasza:
Inkább olvassátok el a könyvet. Én először olvastam a könyvet, majd megnéztem a filmet, de nm bírtam végig nézni, mert nagyon sz@r volt a könyvhöz képest.
2009. aug. 26. 00:29
 7/8 A kérdező kommentje:
kösz szépen asszem,h az lesz az amire gondoltam sok szerencsét és egészséget mindenkinek...
2009. aug. 26. 04:27
 8/8 A kérdező kommentje:
esetleg valaki tudna küldeni linket is ahonnan magyar szinkronnal le lehet tölteni? előre is kösz...
2009. aug. 26. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!