Móricz Zs. Tól a Pillangó cimű,2012ben készült filmben milyen népdalok vannak? Nagyon tetszetszenek, de sehol nem találom a címüket
Figyelt kérdés
az MTV1-en néztem dec. 26-án, nagyon megtetszettek a népdalok, különösen a film végén a szerelmes dal. Sajnos sehol nem találom, tudna valaki segíteni? nagyon köszönöm!2012. dec. 27. 21:49
1/1 Farkas Annamari válasza:
Kedves Ismeretlen!
Meglepő lesz, amit írok, de a film végén felcsendülő két dalt én énekelem. Az első a Darumadár fönn az égen kezdetű magyar nóta második versszaka: Ha még egyszer utoljára... Erről találsz szép Jávor Pálos klippet a Youtube-on. A másik a Szerelem, szerelem, ami valóban nagyon hasonlít népdalra, mégis ez egy írott dallam Ökrös Csaba által, de a szövegét én válogattam hozzá népdalokból. Tehát ezzel a dallammal nem találhatod meg sehol. Viszont, hamarosan felkerül a youtube-ra erről egy klipp, majd keresd! Addig is, ha szívesen veszed, tekintsd meg honlapomat: farkasannamaria.hu.
Üdvözlettel, Annamari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!