Miért akad meg mindig a videoplayer?
Figyelt kérdés
ha elindítok bármilyen filmet/videót egy helyen mindig megáll! és vége....:( pl meg akartam nézni partokban magyar felirattal a princess protection programot de az első résznél 2 perc után leállt. de a többi résznél is...lécci segítsetek hogy lehet ezt kiküszöbölni és rendesen megnézni egy filmet. (különben lehet valohol másholis magyar felirattal megnézni a princess pp-t?)
előre is köszi
2009. aug. 24. 19:32
1/4 anonim válasza:
Azért áll meg meg sokan vannak fenn.Én úgyszoktam a visszagombot megnyomom és ujra előre lépek és hagyom hogy elöről kezdje.vagy állísd meg hogy betöltsön rendesen.
Egy tanács,ha valami filmet akarsz nézni reggel nézd mert akkor nincsenek olyan sokan fenn és nem áll meg!!:)
2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem jött be. reggel próbáltam de nem..de azért köszi
2009. aug. 25. 08:28
3/4 anonim válasza:
Én csak hajnali 2kor nézem!!
Akkor ugysincs fennt senki!
4/4 anonim válasza:
Mint az előttem lévő is mondta, túl sokan nézik egy adott időben a filmet, nálam ez kb este 7 felé, vagy délután 3 felé következik be, így ajánlatos késő este nézni, vagy kora reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!