Atterineh kérdése:
AZ ŐSZÉRAKOS MONSTER HIGH BABÁK-nak van nevük? Benne lesznek a sorozatba?
Figyelt kérdés
A lányom avval nyaggat mindig, hogy tudjátok vannak a monster high babák ilyen őszérakósak na olyat kapott karácsonyra, a tengeri szörny,vámpír,vérfarkas,sárkány csak nem tudja mi a nevük mert a dobozra semmi se volt rá írva, ezért eszt nem tudja. Ja meg még ezek benne lesznek a sorozatban?? A MONSTER HIGH.hu-n néztem de semmit nem találtam .2012. dec. 26. 12:59
1/3 A kérdező kommentje:
na senki nehezet kérdeztem ??? >D
2012. dec. 27. 20:57
2/3 monsterhighfan válasza:
nem nincs nevük de az egyik részben a vérfarkas benne lesz!
3/3 bratzillaz válasza:
Nincs.Ezeket csak játéknak gyártották.Legfeljebb háttérszereplőként láthatod őket.Nevük sincs de volt egy véletlen amikor Sarah Chreams összerakósnak készült de friss baba lett belőle.Adatlapja nincs de neve van.Ám Magyarországra még nem jutott el a kettes csomagban hoo doo woo doo val.Ha még bármit szeretnél megtudni üzenj!!
Üdv:bratzillaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!