Pi élete vagy A nyomorultak? Szerintetek melyiket érdemes moziban megnézni?
Én A nyomorultakat szeretném majd megnézni. :)
De azt csak akkor ajánlom, ha szereted a musicaleket és nem zavar, ha feliratosan kell nézned egy filmet. (pár mondat kivételével mindent énekelnek benne)
Attól függ mit akarsz nézni, én is a Nyomorultakat ajánlanám, de tényleg csak akkor, ha szereted a musicaleket, de a Pi életét is csak akkor ajánlanám ha bírod azt hogy szinte az egész film alatt a tengeren himbálózó kamerát kell nézned. ez engem egy kicsit idegesített, és tengeribetegeknek nem ajánlanám, barátnőm kicsit az volt, és nagyon fájt a feje a film végén.
Én csak a Pi-t láttam moziban, és amit írtam az egyetlen hátránya a filmnek, de a története nekem tetszett :)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszolónak: holnap lesz a premierje, de a Cinema City oldal tényleg nem hajlandó egyelőre a műsort frissíteni, úgy tűnik. Hogyha sokáig így marad, akkor valószínűleg a Pi életét nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!