Tudnátok ajánlani olyan filmeket, amiben valamilyen természet feletti ereje van a főhősnek, vagy a szereplőknek?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok mint pl: Az Energia, vagy A Negyedik2012. dec. 25. 12:44
1/8 anonim válasza:
Batman - A Sötét Lovag
(Batman: The Dark Knight, 2008) [link]
Vasember
(Iron Man, 2008) [link]
HA/VER
(Kick-Ass, 2010) [link]
X-Men 2
(X2, 2003) [link]
Watchmen - Az őrzők
(Watchmen, 2009) [link]
A holló
(The Crow, 1994)
Thor
(2011)
Pokolfajzat
(Hellboy, 2004) [link]
Defendor - A Véderő
(Defendor, 2009) [link]
Hancock
(2008) [link]
A Megtorló
(The Punisher, 2004) [link]
Zöld Lámpás
(Green Lantern, 2011)
Fantasztikus négyes
(Fantastic Four, 2005) [link]
2/8 A kérdező kommentje:
én kimondottan olyanra gondoltam amiben nem viselnek szuperhős ruhát hanem csak szimplán emberek, csak van kimondottan természet feletti erejük :)
2012. dec. 25. 13:29
3/8 anonim válasza:
Az Erő krónikája
Alkonyat (:D :D)
Hipervándor
Talán még a Supernatural(odaát) sorozat de ebben a kategóriában is van még.
4/8 anonim válasza:
Az erő krónikája nagyon jó film! a vége nem valami happy, de maga a történet engem megfogott :)
6/8 anonim válasza:
Donnie Darko
Azután
Halálsoron
Álomcsapda
Pillangó-hatás
A sebezhetetlen
A minden6ó
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :D
Neki is állok csemegézgetni :)
2012. dec. 25. 18:33
8/8 anonim válasza:
Ez egy sorozat!! A legjobb amit csak tudok ebben a temaban : The gifted. Arrol szol roviden hogy a termeszett feletti kepessegekkel rendelkezo embereket nem kedvelik sot utaljak a civilek es ezek altal van egy csomo ossze tuzes meg hasonlok. A fo szereplok a 2. Evadba egy masik erokkel rendelkezo Csapattal balhezik meg az emberekkel osszesen 2 evada van nezd meg mindenkepp! Ha jol tudom lessz folytatas is.(helyesirasi hibakert bocsi gyorsan irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!