Elfelejtettem egy nagyon jó film címét, amit meg szeretnék nézni, nem ismeritek esetleg?
Figyelt kérdés
A film egy romantikus film, ahol a csavo etterembe dolgozik, es zenel (zongorazik). Egyik süket lany bemegy az etterembe, megtetszik neki es a vegen osszejonnek. A film vegen kiderul hogy a csavo rakos, kemora jar. Amire mutettel helyrehozzak a csaj hallasat , a csavo meghal. Remelem raismertetek a filmre, legy szives mondjatok meg a cimet, elore is koszonom ! :)2012. dec. 24. 13:15
1/3 anonim válasza:
Úúú de ismerős történet, tuti láttam már én is ezt a filmet, remélem valaki leírja, mi a címe:)
2/3 anonim válasza:
Véletlenül nem a Hallgass a szívedre?
3/3 A kérdező kommentje:
De igen, a hallgass a szívedre az, nagyon szépen köszönöm a segítséget ! :)
2012. dec. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!