Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok írni klassz és ijesztő...

Tudtok írni klassz és ijesztő horrorfilmeket?

Figyelt kérdés
Ne linkeljetek más kérdéseket,ahol már adtak választ erre a kérdésre,mert annak sok értelme nincs. 13 éves vagyok amúgy,és horrorfilmek terén elég nehéz lenyűgözni. Amik így hirtelen eszembe jutottak,azok a Kör, Grave Encounters, Démoni doboz.. de ezek elég gyengék voltak nekem.Ja,és belenéztem a "Megkínozva"-ba is,de nem néztem meg,mert gagyinak tartottam..

2012. dec. 23. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Paranormal activity 1,2,3 de ha bírod az ilyen ijesztős filmeket a paranormal activity 3-at ajánlom az nagyon durva,van még Az átok, az is jó hasonló a Körhöz,meg van a Shutter az is jó,bele néztem egy kicsit de hányingerem volt utána és van a Megszólít az éjszaka ennyit tudok ezek szerintem nagyon félelmetesek de télleg, ezek után ha megnézed nem lesz szép álmod :D szivesen
2012. dec. 24. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
A Jelenés! Ja ésha bepisikélsz ne minket hibáztass tekisGyerek neked a Frakk való!!
2012. dec. 24. 23:23
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
jajjjj a linkje: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. dec. 24. 23:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Chh,nem "pisikélek" be...nem vagyok ijedős ;) amúgy köszönöm a filmeket,érdekesek :) most végeztem a Grave encounters 2.-vel.. na az azért már ICIPICIT jobb volt..de tényleg csak kicsit :D Amúgy még a "Frakkos" (heh,ez két értelmű xd) kommentelőnek üzenem,hogy előbb tanuljon meg írni,majd utána szólogasson be :P
2012. dec. 25. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezek a klaszikus,és igazán ijesztőnek számító horrorok:

-Ördögűző

-Ragyogás

Én ezeket is szeretem:

-Eden Lake

-Rémmesék könyve

-Rémmesék

-REC

-Karantén

-Démonok 1-2

-Gonosz Halott (régebbi nevén: Erdő szelleme)

2012. dec. 31. 15:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaza volt a "beszólogatónak".13 évesen nem horror való neked,egyrészt ha betegfajtát nézel,akkor félni nem fogsz,de később lehetnek hatásai,amiket most még nem érzel,de később nem fognak tetszeni.Másrészt ha a jobbfajtából nézel,ami nem puszta gyilkolás,hanem esetleg egy kis mélyebb mondanivalója/értelme is van,azt meg nem fogod érteni/értékelni.Ezt ne sértésnek vedd,de remélem megérted.

Azért mondok párat:

Ringu(a kör eredetije)

Ju-on:the curse1-2(átok eredetije)

Shutter(2004-es verzió)

Eden Lake-gyilkos kilátások(kicsit thriller jellegű)

és ha a kézikamerásat is szereted:

Pyega:the haunted house project

Haunted Changi

Ezek nem elmebeteg filmek :)

2012. dec. 31. 17:01
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Chichibu Demon
2012. dec. 31. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Ezen bekaksiztam: Justin Bieber-út a hirnévig

annnyira ijesztő :"( XDDD

2013. jan. 7. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Ju-rei:a hátborzongató szellem című filmet.Biztos tetszeni fog,ha nem,akkor meg meg éretlen vagy a jó horrorhoz.
2013. jan. 7. 19:58
 10/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti kommentelő! : Már bocs a kifejezésért,de elmebeteg vagy :"3 :DDD
2013. jan. 23. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!