A Pi életét vagy A hobbit-Váratlan utazást nézzem meg moziban?
Figyelt kérdés
Mindkét filmnek nagyon tetszik az előzetese, de nem nagyon tudok dönteni. A Gyűrűk ura miatt is szimpi nekem A hobbit, de a Pi élete is nagyon jónak tűnik.2012. dec. 23. 00:55
1/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen filmre vágysz. Egy nagyszerű, látványos kalandfilmre vagy pedig egy zseniális, filozofikus moziélményre. Ha előbbire, akkor A hobbitot válaszd, ha viszont inkább az utóbbira, akkor a Pí élete a jó választás.
2/9 anonim válasza:
Úgy van ahogy az első írta.
Amúgy én inkább a Pi-t választanám,mert moziban az látványosabb :)
3/9 anonim válasza:
Én a Hobbitra szavazok, a Pi életét hallottam rádiójátékban (persze az biztos más) és a hideg kirázott tőle, Tolkiennak viszont minden munkáját imádom. De ha mindkettő érdekel, miért nem nézed meg mindkettőt? Vagy megnézheted az egyiket online is.
5/9 Mahhoo3-3 válasza:
Lattam mind a kettot, a pi elete nyugisabb, de nagyon latvanyos, a hobbit arrol szol hogy utaznak es harcolnak. Szerintem a pi jobb.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a Pi életét nézd meg és ráadásul Tobey Maguire is benne van a filmben.
7/9 anonim válasza:
Ha szereted a kalandos-harcolós fantasykat, akkor mindenképpen a Hobbit. De ha nem szereted ezt a műfajt, nem fog tetszeni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szerintem mindkettőt megnézem, először a hobbitot! Minden témájú filmet szeretek és moziban szeretem nézni a filmeket, mozis letöltéseket nem szeretek nézni, kivárni meg nem bírom, hogy fenn legyenek nézhető verzióban.
2012. dec. 27. 01:25
9/9 anonim válasza:
Hú a Pi élete aztán mekkora film! Nagyon tetszett nekem.
Amúgy mi ez a hülyeség hogy Tobey Maguire szerepel a Pi-ben? Még csak köze sincs a filmhez semmilyen formában... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!