Gyűrűk ura rajongók! Ti láttátok már a Hobbit című filmet? És ha igen mit szóltok hozzá?
Én 3D-ben láttam a mozikban pár napja...szerintem nagyon jó...márcsak a másik 2 részt kell megvárni...tudomásom szerint a 2. része 2014-ben jelenik meg.
Eleje kicsit unalmas de a tübbi viszonylag jó :)
Mozikban 3D-ben érdemes megnézni !
Szia!
Én nem csalódottan jöttem ki, mert Gyűrűk Ura rajongóként amint meghallottam az első ismerős zenét, meg megláttam a Megyét, Völgyzugolyt, eleredt a könnyem :D Annyira vártam már évek óta, hogy legyen valami folytatás, vagy valami a GYU-val kapcsolatban, hát előzményt kapta aminek ugyanúgy örültem :) Akkor még ne molvastam a könyvet, mikor megnéztem a Hobbitot, szóval számomra is érdekes volt az, ahogy a trollok beszéltek, az orkok kinézete, meg még jó pár dolog. Azonban azt tudtam, hogy ez a könyv konkrétan Tolkien gyerekeinek íródott. Tehát nem lesz tele vérontással, mesésebbre kell venni a dolgot. Igazából nem szabad nagyon hasonlítani a GYU-hoz. Nekem maradt az továbbra is a kedvencem, imádni fogom mindig is, de a Hobbit is belopta magát a szívembe. Most tartok a könyv felénél, ami szintén tetszik, és jó látni, hogy részletesen vitték fel filmre a fontos dolgokat.Bár én sok eltérést is látok a könyvhöz képest, de ez nem vált hátrányára a filmnek véleményem szerint. Összegezve tehát nem csalódtam, és nagyon várom a folytatást. A második rész egyébként tudomásom szerint 2013 decemberében lesz és nem 2014-ben!
Szerintem Radagast nagyon béna volt,a nyulszánnal,mint valami idétlen télapó.A madárfosról már nem is beszélve a fején...
Továbbá nem tetszettek a filben a "olcsó fantasy" klisék.Pl ahogy Galadriel be van állítva a holdsütésben...Továbbá nekem már így is vonatott és unalmas volt,nem,hogy ebből még 2x ennyi...
Szóval igen én csalódtam kicsit:(
harmadik vagyok..
15. Mi bajod Radagast-tal?? Ő ilyen, úgymond fura és csak így lehetett érzékeltetni. És nagyon jól csinálta a rendező azt a Galadriel-es részt.
Nem tudom mi bajotok a filmmel.
Ja és 14. nagyon igazad van :D
Én csalódtam.:(
Ez már inkább úgy nézett ki mint egy videó játék:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!