Miért szerettek bele ennyien Edward Cullenba? (Twilight)
lehet, hogy sokaknak tetszik, de szerintem nagyon gáz az egész pasi, úgy ahogy van.
Civilben semmi extra, vámpírként meg még annyira sem ( nem is vámpír igazán, valljuk be, egy vámpír nem mászkál nappal, mert teljesen halott, amíg fent van a nap... legalábbis az eredeti mítosz szerint...)
22/L
Mert egy tipikus "álompasiként" van ábrázolva. Totálisan klisé karakter. Pont azért, hogy éretlen lányka beleszeressen, és így biztosítás az írónő pénztárcájának vastagodását. ^^
Én például nem vágyom ilyen srácra. Nagyon jellemetelen szegényke. (Meg nem is néz ki jól, de ez már az egyéni véleményem.)
A szemelyisegebe szerettek bele!!! Te is biszos (a lelked melyen) olyan ferfira vagysz aki teljes szivebol szeret es ,,gondolkodas nelkul egy golyo ele vetne magat csakhogy megvedjen". Lehet hogy kozrejatszik az is hogy ,,alompasi".
De minden lany amelyk egy kicsit is ,,belehabarodott" az azert van mert tudat alatt vonz minet az hogy szeressenek. Mindenki szereti ha szeretik.Ez pszihologia!
25/L (pszihiater)
"De minden lany amelyk egy kicsit is ,,belehabarodott" az azert van mert tudat alatt vonz minet az hogy szeressenek."
Neszopass. Ehhez gondolom évekig kellett pszichológiát tanulnod. X(
Amúgy az előző válaszolónak igaza van. Mert mondjuk jellemielg semm iérdekes nincs benne, tehát nem értem mibe lehet beleszeretni.
Én először a könyvbeli karakterbe estem bele. Hogy miért? Azért, mert tökéletes. Zenét szerez, zongorázik, okos, művelt, önfeláldozó, uriember, oda van belláért, bármit megtesz érte...
A filmbeli Edward? imádni való. Az a csibészes mosoly... :)
Robert Pattinson: Ő teljesen más, de én mindent megadnék, hogy egyszer randizhassam vele. Okos, olvas, mindenből viccet csinál, zenél, egyedi stílusa van, imádom azokat a zenéket, amiket ő is szeret, nincs elszállva magától, és nála nincs jóképűbb pasi! :)
Hát ezért :)
(Eddig én sem voltam belezúgva egy ilyen sztárba sem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!