Berényi Andris most akkor meghalt a Barátok Köztben?
De mondták hogy kiírják .
Ekkora zuhanást kevés esélyel lehet túl élni .
1:1billióhoz az esélye.
Amúgy szerintem az lessz hogy megkapja az üzenetet a juli és azt hiszi miatta öngyilkos lett , attila képét meg átépíti a miki.
A 2 maffiózó arckifejezéséből szerintem lehet következtetni, hogy szegény nem akadt fent sehol, hanem annyi neki:-S
Komolyan majdnem elsírtam magam:-(
Már vagy 2 hónapja volt a sajtóban anno, hogy Berényi András szerepe megszűnik a Barátok köztben, és arra hivatkozik a rendező, hogy unalmas a karaktere.
Szóval nem R. Kárpáti Péter kérte, hogy írják ki a sorozatból, hanem a rendező döntött így.
A színész még szomorú is volt a döntés miatt, de ez visszavonhatatlan volt.
"Tegnap lebotlott a huszadikról", ezen jót nevettem! :D
Szerintem úgy fog folytatódni, hogy a Miki megtudja András halálát és kinyiffantja a két hírvivőt (ezért még akár böribe is kerülhet, de nem hiszem, hogy Mikit kiírják - ő az egyik legjobb!), plusz még beleférhet egy Miklós kontra Attila fight is. Sőt! Még egy Nóra vées Juli is jöhetne...
Hú, túl jó a képzelőkém! Annyi biztos, hogy az esküvő befuccsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!