Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a Pan's Labirynth?

Miről szól a Pan's Labirynth?

Figyelt kérdés
És egy 10-es skálán mennyire jó film?

2012. dec. 20. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Spanyolország, 1944. A polgárháború véget ért, de a hegyekben még harcolnak a gerillák. Carmen (Ariadna Gil) kislányával, Oféliával (Ivana Baquero) új férjéhez, a hideg, kegyetlen és autoriter Vidal (Sergi López) kapitányhoz költözik, aki Franco seregében szolgál. Ofélia nem szenvedheti az új életét, így a ház mögött felfedezett rejtélyes labirintusba menekül. Pán - védelmezője és vezetője - egy mesebeli figura meggyőzi, hogy a kislány egy mágikus királyság rég elveszett hercegnője. Hogy az elveszett igazságot megtalálja, Oféliának három próbát kell kiállnia, olyanokat, melyekre senki nem készítette fel.

Én 1x láttam és még egyszer tervezem...Szerintem jó volt.Úgy 8 adnék

2012. dec. 20. 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:

aha,értem.

Egyébként én a héten megszeretném nézni.

2012. dec. 21. 11:42
 3/3 ChrisM ***** válasza:

A sztorit nagyjából az első elmondta, annyit hozzá, hogy nem Pán, hanem Faun :)

Szerintem lenyűgöző. A látvány, a fantázia, a történetvezetés, a végkifejlet, minden. Torokszorítóan szép. Megkockáztatom a 10-et.

2012. dec. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!