Naruto fog kapni Rinnegant?
!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
A mai mangában történt és ehez kapcsolódik:
Miután Sasuke a halálán van, Kabuto-nak sikerült kimennie Itachi végtelen Izanami-jából. Kabuto megpróbálja megmenteni Sasuke-t úgy, hogy Hashirama sejteit és chakráját ülteti belé, így nem fog meghalni.
Nah, most következik az ide tartozó rész:
Mivel olvashattad itt-is ott-is hogy Uchiha + Senju = Rinnegan, akkor tudsz következtetni. Nem 100% biztos, mert ez még csak mai rész volt a kövi jövő héten lesz, de szerintem Sasukénak lesz Rinneganja.
Naruto max úgy kaphatna rinnegant,hogy kap egy uchiha sejtett mert egyik részbe volt aki figyelt és más válszok ba is láttam,hogy az Uzumaki klán a senju klán rokona.És Madara azért tudta akitválni a rinnegant mert meg szerezte Hasimara sejtjeit,és halála előtt tudta felébreszteni.Egyik részbe kiderül,hogy nem a Madara nem a rinnegant adta NAgatonak,csak a sharingant és mi kiderült Nagato is uzumaki + 1sharingan=senju és uchiha sejt és amikor ideges lett akkor tudta aktiválni a rinnengnt Nagato.
De én Narutot nem tom elképzelni rinnenganal max Sasukét!
Helyes írásért bocsi!!
Madarának Rinneganja volt, és azt adta át Nagatónak. A wikián is le van írva egyértelműen és az megbízható, mivel minden héten frissítik az új manga fejezet alapján: [link]
A Sharingan pedig nem Uchiha és Senju erő kombinációja, a Sharingant az Uchiha klán megalapítója, Indra örökölte Hagoromotól (Rikudotól): [link]
Sasuke meg már kapott vmi Sharingan-Rinnegan-szerű szemet Rikudotól, olyat mint ami a 10farkúnak illetve Kaguyának van.
Szerintem Kakashinak lessz rinneganja meg sasukenak.De Sasukenak tuti de fejlettebb lessz mint Madaráé.
Narutonak fel fog ebredni majd valami ereje az tuti.
Vagy obito oda adja neki a sharingant vagy a rinnegant mert meg változtatta es át ál a jo oldarra.
Énis csak tippelgeteg de Obitot mar le gyözték a shippuudenbe mert folytatodik. Igy mar csak Madarat kell le győzni.
(bocs a helyesirásért) ;)
Már vége. Spoiler: Rikudo kettéosztotta az erejét Naruto és Sasuke között, így Sasukének olyan szeme lett,mint a 10farkúnak. Egyfajta Rinnegan.
Narutónak természetesen nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!