Csak én imádtam ennyire a Gossip Girlt?
Figyelt kérdés
Ma néztem meg az utolsó részt ,és majdnem sírtam ... :) Anyira imádom ! Kár h vége ,de jó a befejezése szerintem :) <32012. dec. 19. 20:10
2/11 A kérdező kommentje:
MERT IMÁDOM !! ÉS SZOMORÚ VAGYOK !!! :) :(
2012. dec. 19. 20:22
3/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 14 alatt, akkor elnézzük neked a gyengeségedet.
Idővel majd megjön az ízlésed is.
5/11 anonim válasza:
Mi az, hogy majdnem sírtál? Én vagy az összes évad felét végigsírtam.. talán mégsem szereted annyira a Gossip Girl-t.
6/11 anonim válasza:
Én imádtam, imádom, és mindig is imádni fogom!
7/11 anonim válasza:
Imádom...pedig bőven elmúltam 14 éves és komoly, tanult ember vagyok, mégis nagyon magával ragadott a sorozat könnyed bája, szeretem a divatot, ez is igaz, ez is egy ok, de nekem a Chuck-Blair szál sem volt unalmas, annak ellenére, hogy néha kicsit beteges, amit csináltak, egy szóval és nagyon sajnálom, hogy nincs több Upper East Side-i divatfigura és jól komponált sztori...én szerettem!!
8/11 A kérdező kommentje:
Mit szóltok hozzá ,hogy Dan volt a Gossip Girl ???
2012. dec. 21. 21:31
9/11 anonim válasza:
Azt, hogy eléggé összecsapták a végét! Azt szólom.
10/11 anonim válasza:
Én azt az évadot nem bírtam nézni amikor a Blair a Dannel volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!