Mi volt az első maradandó filmélményetek?
Az Apáca show. Nem vicc, 2-3 évesen naponta 2x kellett megnézni, az egész családnak elege volt belőle. A mai napig nagyon bírom, és mindig megnézem, ha leadják:)
Olyan film, ami nagy hatással volt rám, nem igazán volt.
Még kiskoromban a Zombi 2(1979).Aki látta annak nem részletezném,hogy miért volt maradandó :)
Vagy más értelemben gondoltad a maradandót,kedves kérdező?Most hirtelen ez ugrott csak be,de biztos tudok olyat,ami más vonatkozásban volt maradandó.
Nekem ezek a filmek voltak maradandóak.
1492 - A Paradicsom meghódítása-Ezt minden nap megnéztem gyerekként,és mindig eljátszottam a partraszállást.Bár ez már nem a kedvencem.
A másik a Flashdance,erre mindig táncikáltam.Ezt a filmet a mai napig szeretem.
Heló!
Nagyon régen, talán 6-7 éves lehettem, és otthon voltam tesómmal. Valahogy átkapcsoltuk atévét a Vámpírok báljára. Örökké megmaradt bennem a vége és az utolsó monológ a narrátortól - képpel együtt.
Sokszor szembe jutott az évek alatt a jelenet, de csak 2 éve találtam rá arra, hogy melyik film is volt. Nagyon jó volt újra nézni, 20 évesen és azóta is az egyik kedvenc filmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!