Ki /volt/ a kedvenced a 'Prison Break' - 'A Szökés' című sorozatból?
4 nagy kedvencem van és nemtudok közülük választani :) :
Michael Scofield, Fernando Sucre, Alex Mahone és persze T-Bag :)
Michael, Sucré, Kellerman, Mahone,
Én nem akartam elhinni az 1. évadban, hogy Kellerman rossz fiú, mert nekem olyan jó fiús arca van:)
Ja és még volt a 3. évadban a sonaban az a folyton kosarazó kis srác, nem tudom már a nevét, na még őt is bírtam, meg a golyó fejű néger pasit is. Most az ő neve sem ugrik be. Ő is a foxból szökött meg Lincolnékkal.
Alexander Mahone!
Mert egy igazi karakteres arc. Nem volt ő sem jófiú sem rosszfiú. Besorolhatatlan, titokzatos, és rejtélyes.
T-Bag(Zsebes) a kedvencem, a legnagyobb túlélő, minden évadban egy kicsit más oldaláról ismerjük meg, a végére egész árnyalt lesz a karaktere.
Akiket még nagyon bírok: Michael, Mahone, Bellick, Kellerman, ja és a zakkant Patoshikon is mindig szétröhögöm magam. (Eddig 3x néztem meg, most nézem negyedszerre, a legjobb sorozat sztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!