Volt egy film jópár évvel ezelőtt az Animax-en. Valaki esetleg?
nem akarok hülyeséget mondani, de kb 7-8 évvel ezelőtt nagyon nyomtak az Animax-en egy japán/kínai/koreai filmet. ilyen.. nagyon beteg volt. poénosra akarták megcsinálni de már-már a beteges felé hajlott :D szinkronizált volt, nagyon lehetetlen dolgok történtek benne. elég sűrűn adták, heti szinten biztos. valaki esetleg emlékszik rá, neadjisten a címére is emlékszik?:D
tudom, nem mondtam túl konkrét dolgokat róla de sajnos már nem nagyon emlékszem rá.. :D
Ez így nem valami sok .
Poénosan beteg : Gintama , nincs szinkronja ....
kb miről szólt ?
7 évvel ezelőtt még nem volt Animax. Akkor A+ volt, amin egy amerikai rajzfilmen kívül csak animék voltak láthatóak.
Az Animaxról egy élőszereplős japán film jut eszembe: A Méz és lóhere élő változata. Koreai és kínai film egyáltalán nem ment.
Talán, ha még nem találtad meg és érdekel:
Inuyasha
Voltak benne poénos részek, a szuperképesség is adott volt..
Esetleg a slayers- a kis boszorkány is ilyen, de ott egy csaj a főszereplő.
Amikor ezeket nyomták én is úgy emlékszem A+ volt.. szerettem is, sokkal jobb volt mint ez a .. amik most mennek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!