Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hobbit IMAX 3D is HFR, vagy...

A Hobbit IMAX 3D is HFR, vagy csak a sima 3D az?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az a "HFR"?
2012. dec. 12. 21:24
 2/8 anonim válasza:
Hallottam hogy a HFR szart se ér, talán még ront is rajta, szóval szerintem sima 3D
2012. dec. 12. 22:29
 3/8 LEON S KENNEDY ***** válasza:
A HFR-nek 100-szor jobb a minősége és különben is a HFR az HFR 3D ÉSZ
2012. dec. 13. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Az IMAX moziban 24 fps-sel (nem HFR) játszanak, ráadásul csak 2K-s felbontással. De meg kell hagyni, a hatalmas vászon ezek nélkül is valami és a kiváló hangrendszer miatt is érdemes oda menni.
2012. dec. 13. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap láttam egyébként HFR-ben. Nem igaz, hogy ront rajta, csak nagyon nagyon szokatlan. Én csak a film végére KEZDTEM megszokni, akkor viszont már láttam hogy tényleg jobb és hogy miért is van szükség rá, csak ez az átállás nem megy azonnal. Szerintem egy jó pár filmet meg kell nézni HFR-ben, ahhoz, hogy természetessé váljon, de ha ez megtörténik az nagy javulás lesz a 24 fps-hez képest.
2012. dec. 13. 23:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. dec. 14. 06:39
 7/8 anonim válasza:
Az lenne a kérdésem, hogy a HFR-es vetítésen drágább-e a mozijegy ára?
2013. jan. 5. 19:41
 8/8 rokakomak válasza:
a hrf megtekintése után, szerény véleményem, hogy kb olyan volt a film hatása, mint egy olcsó digitálisan rögzített tv film a 80-évekből... rettenetesen nagy csalódás volt...
2014. dec. 18. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!