Linkelne nekem valaki olyan oldalt ahol a Naruto Shippuden részei fent vannak?
Figyelt kérdés
Lehetőleg magyar szinkronnal kellene, nem baj ha le kell tölteni csak ingyenes legyen, Indavideón és youtube-on már kerestem de nincs fönt csak 292-íg, és csak kb hetente tesznek fel új részeket.2012. dec. 11. 20:46
1/6 anonim válasza:
Nincs is több rész még. :) Mikor kiadják az új részt, utána nem sokkal már kész is a magyar felirat. Hetente egy részt adnak ki csütörtökön, vagy kedden, hirtelen most nem tudom. A Naruto shippuuden pedig egy jó ideig nem is lesz magyar szinkronnal az animax anyagi helyzete miatt, de hidd el sokkal jobb felirattal, mint szinkronnal. Az érzések jobban átjönnek benne.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok. Most ugye az animéről van szó. Mert ha a történetet tovább akarod tudni, akkor olvasd el a mangát :) A Naruto kun oldalon fent van online. Csak ajánlani tudom.
3/6 anonim válasza:
Nincs magyar szinkronnal , nem is valószínű hogy lesz .
Ígérgetik 2éve de hagyukmár , a sima narutot is tönkrebaszták azzal a szar szinkronnal .
Talán azért tesznek fel hetente részeket mert heti 1 részt adnak le japánban , majd megy fordítás angol onnan magyar , csütörtök délelött van naruto asszem , estére szokott lenni felirat is .
Torrent : *****
Felirat : [link]
Felejtsd el a magyar szinkront ha animét akarsz nézni , 8évesen már mindenki tud olvasni .
Amúgy a narutot nem tartom max 1 közepes animének , de jó szórakozást hozzá!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igen közben rájöttem hogy nincs még több része :S csak kicsit türelmetlen természetem van és kíváncsi vagyok a folytatásra, lehet elolvasom az online mangát :). Amm én utálom a szinkronos animéket... a japán halandzsa a legjobb az egészben :D.
2012. dec. 12. 21:46
5/6 anonim válasza:
talán azért mert még csak a 293.résznél tart az egész, a többit még japánban sem adták ki
6/6 deltaleader válasza:
amugy honan tudjátok hogy hetente adnak ki részeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!