Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látványos dokumentumfilmek?

Látványos dokumentumfilmek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt úgy bírom,amikor kitesznek egy kérdést mindenféle támpont nélkül...

Miről kell?Milyen témában?Mi érdekel téged?Mikori kell?

Ezeket előbb tisztázzuk,aztán tárgyalhatunk...

2012. dec. 9. 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Én meg azt birom hogy némely ember nbem tud következtetni se mondatot értelmezni. Mivel nem volt kiirva semmilyen támpont értelemszerűen nem is kell. Mivel nem irtam semmi olyat ami érdekelne szerintem az annyit jelenthet hogy minden téma érdekel. Jelen esetbe egy kritérium van ami két szóból az első a lényeg. A látványos. Tehát mégegyszer leirom hogy engem látványos dokumentumfilmek érdekelnek. De ha ugy jobb akkor azt is leirom hogy a téma semleges. Bármi érdekel csak a lényeg hogy látványos legyen. Az se lényeg ha régi a film. Kb ennyi.
2012. dec. 10. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor nesze: [link]

Aztán nekem ne siránkozz,ha nem ilyen kellett.Nem igazi dokumentum,hanem inkább "mockumentum".Mondtad,hogy ilyet nem lehet?Nem.

Ezért kell valami támpont.

Szívesen.

2012. dec. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!