Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Létezik még igazán jó horror...

Létezik még igazán jó horror film?

Figyelt kérdés

Tegnap beírom googleba "legdurvább horror filmek" be ad vagy 500at.Leszedtem a Shutter ( 2004 ).Állítólag ez a film beírta magát a történelembe."Remek forgatókönyv ,jó alapötlet A hirtelen ijesztgetések viszont nagyon jól működnek, előfordult, hogy nagyot ugrottam. "

Na mondom ezt látni akarom.Egy rakás $zart sem ért a hirtelen ijesztgetése akárhányszor előbukkant az a japánkislány feketehajjal nembírtam ki ,hogy ne forduljak fel a röhögéstől.Na de fél óra után már annak is örültem ha felbukkant csórikám.

Hamár japán kislánynál tartunk pár nap múlva megnéztem az Átok összes részét.Bevallom amikor elöszőr megláttam azt a cirkuszból szökött elmeroggyantat tényleg beparáztam,de miután már szinte előre tudtam mikor bukkan elő a kis hüvejkmatyi öcsijével azután már inkább röhögtem.

Na de várjunk csak van amerikai kislány is.Ott a kör trillógia.Miután láttam az előzetest egész jónak tűnt.De csak tűnt.Ezzel inkább az volt a bajom,hogy unalmas.Volt benne pár jó rész de max ennyi.

Szóval ezek után megnéztem a paranormal activityt na az a film ba$zki az kész.Másfél órán át szopom a fa$zt,hogy utána valami idióta 300 nap után megrángassa a paplant aztán hívnak valami kókler zs kategóriás bársonybőrbugyogós szellemirtót aki megmondja,hogy XY démon ekkor és ekkor s*ggbe fog fúrni egy asztallábbal ezért el kéne tűnni.

Olvasok a neten ilyeneket,hogy ULTRABRUTÁLHORROR HA MEGNÉZED 900 NAPIG NEM FOGSZ ALUDNI.Na megnéztem egy ilyet ugyanúgy a kalap $zar szintjét se súrolta.Nevezetes a REC...

Szóval ha tudnátok valami rejtett filmről amitől szívrohamot kapok az jó lenne :)

2012. dec. 8. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Insidious. Mocskos jó. Hihetetlenül jól válaszottak zenéket. Ez a tipikus régi horror zene tudod mikor ilyen kaparászós vinnyogós a zene. Iszonyat durva hangulatot ad. Ne úgy készülj rá hogy hú bazzeg itt most félelmetes lesz meg itt is. Ez rohadt sokat ront ha rákészülsz indítsd el azt nézd. Ne is nézz utána. Csak annyit mondok hogy a sinsisterhez hasonló mert ugyan az a rendező szóval így semmit se fogsz tudni a történetről minden meglepetés lesz. Egyébként nekem tetszett a shutter tényleg kicsit durvábbra gondoltam. Ja és a legfontosabb az Insidious nál is hogy jóó nagy hangerőn de tényleg mocskos durván futkos a hideg a hátadon ha nagy hangerőnél bevágódnak azok a hangeffektek.
2012. dec. 19. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37804.. Klikk,és találsz ott két linket,klikk oda is.
2012. dec. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!