Folyt már a könnyed valaha film miatt?
Én nagyon sokáig azt hittem csak a kislányok sírnak a filmeken, de tévedtem.
Ahol elcsordult pár csepp (sorrendben):
Kétszáz éves ember - a végén (ajánlom a filmet)
Harry Potter - Sirius Black halála :'/
Született feleségek - 2x is, kedvenc szereplők halálakor (ajánlom a sorozatot, bár az utolsó évadok elmaradnak minden szempontban az elsőkhöz képest)
Repülő tőrök klánja - amikor a férfi kiviszi a vak lányt egy szép virágos mezőre, és szed egy neki csokrot a legszebb virágokból, majd a legszebbet a hajába tűzi. Ekkor a lány megkérdezi: "szép vagyok?" BWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bőgtem. Nézd meg a filmet, ha nem tartod kötelezőnek a happy endet mert ez egy igazán jó film :D
17F
A másik vagyok és egyet elfelejtettem:
Oroszlánkirály - Mufasa halála BWÁÁHÁÁÁÁWWWWWWWWHÁÁÁÁÁÁ :''''''''''( azt nem lehet kibírni sírás nélkül. Apám negyven évesen is bőgött rajta x'D
igen volt már többször is
A nővérem húga- itt rákos lesz a lány,és a család akármit tesz,nem tudják kigyógyítani belőle,először azt hittem happy end lesz a vége,de végül meghalt.:| (megvan könyvben is)
és a LOL-on sírtam még el magam,mert láttam ahogy a főszereplő(Miley Cyrus) szenved a srác miatt.:s
Én az Ürgolyhók film közben sírtam a röhögéstől.
Egyébként picit sírtam a valami Melinda,a bátor nevü rajzfilm közben, hogy a gyerek anyja medvévé változik.
A Mr Bean nyaralt végigsírtam, de anyám miatt.
Fiú vagyok, és elég érzelgős típus...
Szóval volt.
Pl:
Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész - amikor a Feltámadás kövével visszahozza Harry a szeretteit, de ott nagyon bőgtem...
A fekete ruhás nő - Amikor a végén elüti a vonat Arthurt, meg a kisfiát, és újra együtt van a feleségével..
Most jó - Már ki akarta kapcsolni, de mikor a távírányítóhoz nyúltam, történt egy elég durva dolog a filmben. A távirányítót elhajítottam, és azután az egészet végigbőgtem..
És még nagyon sok olyan film volt, ahol bőgtem..
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!