Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Nagyon régen, fogalmam sincs mikor, kb olyan 5 évvel ezelőtt, láttam egy olyan filmet, amiben egy félig vámpír, félig ember csaj volt a főszereplő. Nem nagyon emlékszem már a részletekre, de nagyon tetszett, az biztos. Az a lényeg, hogy a középkorban játszódik, amennyire ki tudtam venni a helyszínekből, és a végén a lány a vámpír királyt megöli, mert talán az az apja, és ő lesz a király/királynő. Amennyire rémlik, valahogy úgy hívták a csajt, hogy Réj, vagy mi.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek, már amennyire ki tudtátok ebből venni a lényeget.
2012. dec. 8. 19:34
1/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs arról melyik film lehet ez, hasonlót sem láttam. De próbálok picit segíteni:
A félig vámpír, félig ember lényeket egyébként damfírnak hívják.
Itt van pár filmcím is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:D
2012. dec. 8. 21:27
3/3 A kérdező kommentje:
Megvan.*-* Köszi.:) BloodRayne a címe.:))
2012. dec. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!