Ajánlana valaki jó sorozato (ka) t?
Amiket eddig láttam: Doctor Who, Dexter, Supernatural, House M.D., Married with children, Lie to me, The Sopranos, és a The Walking Dead, How I met your mother. A lényeg hogy összetett, ne epizodikus története legyen a cuccnak, és pörögjön rendesen a dolog. :) Köszönöm előre is!
Bocs az angol címek miatt, de nagyrészüknek nem tudom mi a magyar elnevezése, és szerintem nagyjából azért felismerni őket.
Day Break: 13 rész végig pörög nincs benne filler rész.
Awake: szintén 13 részen, ez is pörög végig bár van benne valamennyi epizodikusság.
Sons of Anarchy: eddig 5 évad, az eleje (kb az első 5 rész) elég lassú, onnantól viszont megállíthatatlan.
The Black Donnelys: ez is csak 13 rész, nincs igazán lezárva, de végig pörgős emlékeim szerint, bár elég rég láttam.
Bocsi,hogy nagyrészben ilyen rövid sorozatokat ajánlok, de a "pörgős és nem epizodikus" kritérium miatt gyakorlatilag csak ilyeneket lehet ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!