Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismertek még hasonló filmeket...

Ismertek még hasonló filmeket mint a Mártírok, és az Az árva?

Figyelt kérdés

Kezdő horrorfilm néző vagyok, és szeretnék ilyen hihető cselekményű filmeket nézni, mert a fentiek nagyon tetszettek.

Előre is köszönök minden választ.

2012. dec. 5. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Az ördögűző - rendezői verzió -, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Gyilkos túra, Fűrész.

Jó szórakozást!

2012. dec. 5. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Hihetőm cselekményű?

Akkor ezeket ajánlom:

[link]

Ez a fő ajánlóm, de kerestem még párat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 5. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
22%

Az évle eltemetve, az ám a horror!

Imádom azokat, akik linkelgetnek, főleg az ilyen filmkatalógusos gyökereket, hogy csak reklámoz, de nem gondolkozik.

2012. dec. 5. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon a Bosszúból jeles sem horror, viszont MINT ÍRTAM IS, hajlottam a kérdező "hihető cselekményű" kitételére, és stílusában az Élve eltemetve is a kellemes borzongást ígérő kategóriában van. Persze mindenki ízlésének nem lehet megfelelni, és nem is kell.

Amit írtam az az én ízlésemet tükrözi!

A linkek meg csak azért vannak, hogy megkönnyítsék a kérdező dolgát, ne kelljen össze-vissza keresgélnie, főleg címazonosság esetén. Mégis mit reklámoznék egy fórumon? Tán alapító vagyok ott? Jesszus...

De hát nyilván te a segítő szándéknak ezt a fokát már nem ismered, mert ajánlani nem voltál képes, csak a pofád jár. De még ha a te logikád szerint nézzük is, akkor is ajánlottam több odaillő filmet, persze te megtalálod az egyetlen kivételt, és rászállsz. Gratulálok, értelmes barátom, te az életben is jól megtalálod a helyed, biztos vagyok benne.

Én meg az ilyen embereket imádom! ;)

Kedves kérdező, esetleg majd írj, hogy tetszettek a filmek. Főként az Eden Lake, még mindig az az első számú ajánlóm.

2012. dec. 5. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A linkkel való tájékoztatás igazán nagyon praktikus, nincs vele semmi gond.

2012. dec. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!