Ismertek még hasonló filmeket mint a Mártírok, és az Az árva?
Kezdő horrorfilm néző vagyok, és szeretnék ilyen hihető cselekményű filmeket nézni, mert a fentiek nagyon tetszettek.
Előre is köszönök minden választ.
Heló!
Az ördögűző - rendezői verzió -, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Gyilkos túra, Fűrész.
Jó szórakozást!
Az évle eltemetve, az ám a horror!
Imádom azokat, akik linkelgetnek, főleg az ilyen filmkatalógusos gyökereket, hogy csak reklámoz, de nem gondolkozik.
Ilyen alapon a Bosszúból jeles sem horror, viszont MINT ÍRTAM IS, hajlottam a kérdező "hihető cselekményű" kitételére, és stílusában az Élve eltemetve is a kellemes borzongást ígérő kategóriában van. Persze mindenki ízlésének nem lehet megfelelni, és nem is kell.
Amit írtam az az én ízlésemet tükrözi!
A linkek meg csak azért vannak, hogy megkönnyítsék a kérdező dolgát, ne kelljen össze-vissza keresgélnie, főleg címazonosság esetén. Mégis mit reklámoznék egy fórumon? Tán alapító vagyok ott? Jesszus...
De hát nyilván te a segítő szándéknak ezt a fokát már nem ismered, mert ajánlani nem voltál képes, csak a pofád jár. De még ha a te logikád szerint nézzük is, akkor is ajánlottam több odaillő filmet, persze te megtalálod az egyetlen kivételt, és rászállsz. Gratulálok, értelmes barátom, te az életben is jól megtalálod a helyed, biztos vagyok benne.
Én meg az ilyen embereket imádom! ;)
Kedves kérdező, esetleg majd írj, hogy tetszettek a filmek. Főként az Eden Lake, még mindig az az első számú ajánlóm.
Köszönöm a válaszokat.
A linkkel való tájékoztatás igazán nagyon praktikus, nincs vele semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!