Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A hajnalhasadás 2. rész miért...

A hajnalhasadás 2. rész miért nincs fent ncore-on?

Figyelt kérdés
néztem már de mindenhol csak a part 1-et találom...
2012. dec. 4. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet.
2012. dec. 4. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs más forrásból kiadva, addig csak a mozis felvétel van meg. Két lehetőség van: az oldal tiltja a mozis anyagot, mert rossz a minősége. Vagy pedig nem érdekli a kalózokat, hogy elmenjenek felvenni a vetítést. Ehhez kapcsolódik hogy népszerű filmeknél az mozit üzemeltetők fokozottan ellenőrzik a nézőteret, hogy még nehezebb legyen rögzíteni.
2012. dec. 4. 23:06
 3/5 A kérdező kommentje:

értem köszönöm

egyébként valóban tiltott a kamerás felvételt feltölteni.

akkor várok amíg kiadják és fel nem töltik

2012. dec. 4. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
régen nem volt tiltott, addig 1837597925 féle verzióban töltötték fel a camos videókat, rettentő fos minőségben, nem is baj hogy betiltották. arra viszont várhatsz mire felkerül egy valamire való verzió
2012. dec. 4. 23:33
 5/5 A kérdező kommentje:
igen régebben valóban engedték, de én mondjuk nem szívesen nézem meg az ilyen verziókat úgyhogy várok inkább
2012. dec. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!