Érdemes A Hobbit - Váratlan utazás című filmet 3D-ben nézni szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 09:23
11/18 anonim válasza:
Melyiket érdemesebb akkor nézni szerintetek? IMAX 3d-ben, vagy hfr 3d-ben?
12/18 anonim válasza:
Hát szerintem ezt nem lehet eldönteni. Szubjektív, ízlés kérdése. És még nem tudjuk milyen lesz a HFR (ez mindenkinek újdonság). Mind a kettőben érdemes lesz megnézni, én úgy is teszek. A HFR jegyet már megvettem. Vedd meg te is előre mert vetítés előtt egy nappal nem fogsz kapni.
13/18 anonim válasza:
Sajnos mivel vidéki vagyok ,így csak aznap tudom megvenni, amikor megyünk moziba Bp-re :/ De 400fős imax teremben csak lesz hely?! :O
14/18 anonim válasza:
Az attól függ hányadik napon akarsz menni. Az első néhány nap jegyei szerintem sokkal korábban elkelnek, talán a délelőtti előadások kivételével. Csak mondom hogy én a éjfélkor kezdődőre akartam jegyet venni IMAX-re de tegnap már csak legszélen meg az első 3 sorban volt hely (ami nagyon közel van)
15/18 anonim válasza:
Jajj... ne már :( Szombatra terveztük hogy megyünk, máskor nem is igazán tudunk... :/ Délutáni vagy esti vetítésre.
16/18 anonim válasza:
Próbálj meg telefonon jegyet foglalni!
De csinálhatna már vmi online jegyvásárlásos rendszert is ez a CinemaCity
17/18 anonim válasza:
sztem igen de en azert megnezem 3d nélkül is
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó volt maga a film is, de 3d-ben meg még királyabb volt. Nagy társasággal voltam, mindenkinek tetszett, tehát érdemes megnézned 3d-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!