Tudnátok írni izgalmas, fordulatos (a végén esetleg egy csavarral), thrillert? Elég sok filmet láttam már, de már nagyon vágyom valami igazán jó thrillere!
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 11:35
1/8 anonim válasza:
Játsz/Ma
Michael Douglas-el. Nagyon jó szerintem. Nem tudom, hogy mennyire thriller, viszont izgalmas.
A vörös sárkány is nagyon jó! Vagy Az éj színe.
2/8 anonim válasza:
Az Azonosság (Identity) című film nekem nagyon tetszett. Elsősorban éppen azért, mert a csavarnak is csavarja van a végén. Egyáltalán nem gondoltam a film elején, hogy ez lesz a végére. Persze egyén függő, kinek mi tetszik. :)
port.hu: [link]
imdb: [link]
Hetedik (Se7en) Ez is kiemelkedő alkotás, nekem nagyon tetszett, hasonlóan fordulatos film.
port.hu: [link]
imdb: [link]
Ha valami esetleg még eszembe jutna, leírom. Kellemes filmnézést! :)
3/8 anonim válasza:
Az Azonosság tényleg jó. A kiképzés c. film is tetszett. Az árva c. filmben is jó a csavar.
4/8 anonim válasza:
Heló!
Viharsziget, Harcosok klubja, Memento.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!