Napok óta bennem van a sírhatnék. Tudtok mondani valami nagyon megható sírós filmet h kibőghessem végre magam de úgy igazán?!
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 23:36
5/9 anonim válasza:
Heló!
Hacsi - A leghűségesebb barát.
6/9 A kérdező kommentje:
az ilyen felhők fölött három méterrel nyáladzó romantikus filmektől inkább hányok.. a hacsit már láttam nagyon szép film! :)
2012. dec. 3. 17:27
7/9 anonim válasza:
Heló!
Akkor még ha esetleg nem is sírnál rajta, de ajánlom a Másodpercenként 5 centimétert. Gyönyörű anime a be nem teljesült szerelmről.
9/9 mimi003 válasza:
Ha nem romantikusat akarsz akkor Életem a szörf , végig bőgtem és egyátalán nincs benne szerelem, de nagyon szép film :) ha romantikusat akkor Kedves John , Szerelmünk lapjai, Emlékezz rám , :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!