Tudnátok valami jó filmet mondani?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan emberről szóljon, aki elmebeteg, de lehetőleg NE legyen vérengző, amiben megkínzott emberek vannak stb. Inkább ha lehet elgondolkoztató legyen. Lehet horror is, thriller is, minden jöhet. :) Előre is köszi. :)2012. dec. 1. 22:37
1/10 anonim válasza:
Parfüm:Egy gyilkos története. Ez amire vágysz :D de tényleg.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, még küldhettek. :)
2012. dec. 1. 22:49
3/10 anonim válasza:
Hát ugyan Anthony Hopkins játszik benne, de most nem a Hannibál részekre gondoltam, hanem a TÖRÉS című filmre. Nem igazán elmebeteg, inkább azt mondom, hogy helyén van az esze. Bár van benne egy pici vér (annyi, mint egy Columbo filmben), de nekem tetszett a film. Ötletes, szinte elképzelhetetlen. Még gondolkodom ...
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhet még. :)
2012. dec. 1. 23:29
5/10 anonim válasza:
Amíg alszol
Francia thriller szerűség, de inkább izgalmas mint félelmetes.
6/10 anonim válasza:
2-es vagyok:
Kardhal, Deja Vu, Gothika, Egy csodálatos elme,Bíbor folyók, Az utolsó ház balra, Viharsziget, Vad vágyak 1-2-3.rész, Éjjeliőr a hullaházban, Élve eltemetve
Ha nem is mind elmebeteg, de mindegyikben van egy őrült, aki kavarja a sz@rt!
7/10 A kérdező kommentje:
Jujj, köszönöm. :) Mindnek tetszik a címe, utánuk is nézek rögvest. :)
2012. dec. 2. 00:38
8/10 anonim válasza:
Jákob lajtorjája
A gépész
Azonosság
Taxisofőr
Fekete hattyú
A titkos ablak
A 23-as szám
Vanília égbolt
Lidérces órák
Tortúra
Nem vénnek való vidék
San Fernando völgye
Gothika
Ragyogás
és én is ajánlom még az Amíg alszol c. spanyol filmet!
9/10 A kérdező kommentje:
Jujj, köszi. :) A titkos ablakot már láttam, az a kedvenc filmem. :) Még küldhettek. :D
2012. dec. 2. 11:39
10/10 anonim válasza:
An american crime. (igaz történet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!