Melyik lehet ez a film? (Remélem valaki ismeri :D)
Figyelt kérdés
Szevasztok, szóval valószínűleg nem lesz meg a film de hátha valaki látta rajtam kívül :D.Tehát amikor én bekapcsolódtam a filmbe, egy börtönben játszódott, valószínűleg börtönfilm.Japán vagy kínai eredetű, én nem tudom megkülönböztetni őket de vágott szeműek játszanak benne.A börtönben 2 csoport van, származás alapján, az egyik a jó a másik a rossz.Ugyebár itt is van egy főszereplő, hát nem sok rémlik de az igen, hogy a szemét smasszer be akarta zárni abba a tömeg cellába ahol az ellenséges banda volt, a fickó meg leköpte.A főszereplő és a jó banda vezetője egy ideig magáncellában volt, aztán a vezető később megszökött valahogy.Egy dolog rémlik még, hogy a zuhanyzóban verekedés tört ki és az egyik csávó valami cső alkatrészével leszúrt egy másikat.Hát tudom, hogy zavaros de régen láttam, ja igen és a Viasat6-on volt.Előre is köszi :)2012. dec. 1. 20:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!