Hányadik évad hányadik rész az az "így jártam anyátokkal"-ban amiben Barney megkéri a lány kezét?
Figyelt kérdés
és végül lesz esküvő?2012. nov. 27. 21:03
1/5 anonim válasza:
Quinn-t? A hetedik évadzáróban van. Nem lesz esküvőjük, mások lesznek a párok ott.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) kíváncsi vagyok ....
2012. nov. 29. 18:28
3/5 anonim válasza:
Nézd angolul. A magyar hetedik évadot elszúrták azzal, hogy egy hónap alatt lenyomták az egészet. Most megint 1 évet kell várni a nyolcadik évadra, ami Amerikában is még csak a 8. résznél tart. Ha heti 1 részt adtak volna le, akkor majdnem tavaszig kitartott volna az évad, és csak fél évet kellett volna várni a mostanira.
4/5 A kérdező kommentje:
azigen...... amúgy most elkezdtem nézni a 8. évadot de megvan már 1-2 rész feliratosan.....csak néha csúyzik a felirat de el lehet viselni....valahogy kibírjuk még egy jó ideig...
2012. nov. 30. 21:56
5/5 anonim válasza:
Azonos kiadáshoz azonos felirat kell, mert azok vannak időzítve. A HDTV-hez HDTV-felirat kell, a 720p-hez 720p, ez a letöltés nevében és a felirat nevében is le van írva hogy könnyen azonosítható legyen.
Még a releasert is figyelembe kell venni, a 2HD-videónak 2HD-felirat kell, a LOL-nak LOL, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!