Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter és a halál...

Harry Potter és a halál ereklyéiben a végén a Pálcák Ura miért Draco Malfoy? Valaki magyarázza el!

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát lehet,hogy van bővített könyv angolul, de mindez benne van a magyarba is. A herceg meséje és a King's Cross című fejezetekből derül ki mindez.
2010. júl. 7. 21:17
 12/22 Veky ***** válasza:
Igen, de ez amúgy is sokkal érthetőbb, mert sokan két kérdésre nem találnak választ... Hogy mi a szörnyűbb a halálnál és, hogy mit jelent a 'valaki' legyőzése?... Dumbledore is legyőzte Gellertet, de nem ölte meg!!!
2010. júl. 11. 17:22
 13/22 anonim válasza:

dumbledore nagyon is jól tudta,hogy mire készül draco...csak alapból értelmetlennek látta védekezni,ereje sem volt már sok,ami ereje pedig mégis volt,azzal pedig harryre küldött egy petrificus totalust...

és malfoy lefegyverezte dumledoret,ezért ő lett a pácák ura

2010. júl. 20. 00:42
 14/22 anonim válasza:

utolsó vagyok

sőt szerintem ez előre meg volt tervezve,hogy hagyja magát -még ha ereje is lett volna- hogy draco lefegyverezze,mivel tudta,hogy még ha le is fegyverzi,megölni úgy sem fogja,ezért ez másra hárul...és ezzel szerintem az volt a célja,hogy még voldemort is belekavarodjon,mert ő ugye azt hiszi,hogy meg ölni kell a pálcák ura tulajdonosát,hogy új jogos tulajdonosa legyen...

és szerintem elérte a célját,mivel nemcsak,hogy voldemort kavarodott bele,hanem még ti is,ahogy ezt most kifejtettem...:D mindegy,én értem...és ez a lényeg:D

2010. júl. 20. 00:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem volt a tervében, hogy Draco lefegyverezze, mert amikor Harry-vel beszél, akkor mondja, hogy hiba csúszott a tervbe.

Legyőzetlenül akart meghalni, hogy a bodzapálcát utána már senki ne tudja uralni! És mivel Pitonnal előre megbeszélték, így Piton nem győzte őt le!

2010. nov. 14. 21:57
 16/22 anonim válasza:
de igenis "legyőzte" piton.csak akkor már nem dumbledore volt a jogos tulajdonosa a pálcák urának,hanem malfoy.
2010. nov. 19. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Már miért győzte volna le Piton? Maximum csak mindenki így tudta Pitonon és Dumbledoron kívül!

Nem győzte le, írja is a könyvben, ha nincs a képben Draco, akkor legyőzetlenül halt volna meg!

2010. nov. 20. 08:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem halt volna meg legyőzhetetlenül, mert a harc után, mikor Harry felmegy az igazgatói szobába beszélni Dumledore portréjávalakkor elmondja, hogy a köpenyt megtartja, a követ eldobta, a pálcát pedig visszateszi Dumledore sírjába. És ekkor teszi fel Harry a kérdést: Ha természetes halállal halok meg, akkor erelyét veszti? É azt válaszolta Dumledore,hogy igen. Meg amikor Olivander felvilágosítja Harryt a témáról, akkor azt mondja, hogy nem feltétlen kell meghalni ahhoz, hogy a pálcának más legyen a tulajdonosa. Tehát a pálca ha erőszakkal elvesszük, akkor a mienk, de akkor is ha végzünk a tulajdonosával. A Pálcák Ura csak természetes halál esetén veszti el hatalmát!
2010. nov. 21. 22:38
 19/22 anonim ***** válasza:

A 74%-os vagyok!

Most már elolvastam még egyszer azt a részt, és meghajlok előttetek. IGAZATOK van! Elnézést kérek, hogy leálltam itt kötekedni!

2010. nov. 22. 09:16
 20/22 anonim ***** válasza:
4szer olvastam ki az összes részt+párat még 1szer. Ahhoz, hogy a pálcák ura elveszítse a hatalmát, természetes halál kell, de attól, hogy megölöd a tulajdonost nem lesz feltétlenül a tiéd. Perselus nem győzte le Dumbledore-t, mert előre eltervelték, hogy haljon, meg és úgyis meghalt volna a keze miatt, egy éven belül. Dumbledore azt akarta, hogy ne fegyverezzék le halála előtt.
2010. dec. 7. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!