Help pls! Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
A sztori nagyjából ugyanaz mint a Véres Valentinnél (2001es) vagy a Carrie-nél.... azt hiszem úgy kezdődik, hogy van egy furcsa kisfiú és van valami doboza, benne egy félig halott egér vagy patkány és megmutatja a kislányoknak azok meg kinevetik vagy mi...aztán jön, hogy évekkel később elkezdi kinyírni őket.... ja és a film nagyrészében éjszaka vezetnek valami hosszú kihalt úton.... nem lehet nagyon régi film, szinte biztos, hogy 2000 utáni.2012. nov. 26. 00:09
1/4 anonim válasza:
Mivel két azonos című filmről van szó,de teljesen más történetről,így ennek is Véres valentín a címe.(Kisfiú dobozában egérrel)
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
1: tegnap én is azthittem, hogy ez az, meg is néztem, de nem. :|
2: nem, ez sem az. :/
de azért köszi nektek o.O
2012. nov. 26. 11:22
4/4 anonim válasza:
Ez ugy hangzik mint a Gyilkos Tréfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!