Terápia - Miért utálja Zsófi annyira az anyját?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 11:16
2/6 anonim válasza:
Az anyja egyszerűen tudja, hogy bármit csinál Zsófi, az rossz, és lássuk be, az most igaz is. Nem szabadna tornáznia, Roli közelében lennie, ugye tudjuk, miért és az apja is hülyeségeket tömi a fejét.
Szerintem egyedül az anyja törődik igazán Zsófival, csak Zsófi néha kicsit eltúlozza a dolgokat.
Mondjuk, az eheti részt még nem láttam, szóval a választ eszerint értelmezd.
3/6 A kérdező kommentje:
Én több részt nem láttam sajnos, ezért is tettem fel a kérdést. Pl. azt sem értem, hogy Roli közelében miért nem lehet Zsófi?
2012. nov. 26. 09:46
4/6 anonim válasza:
Lefeküdtek egymással. Amíg a férfi felesége tanulmányi úton volt, Zsófi Roliéknál lakott és a végén tényleg megvolt a szex. :(
Annyira bírtam a Mácsait, annyira jól játszotta, hogy alig bírja visszatartani az indulatait, amikor Zsófi ezt mesélte.
5/6 anonim válasza:
Csak az HBO-n lehet látni ezt a sorozatot? Segítsetek már hol tudnám még megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!