Shiroku kérdése:
Arthur megtudja az 5. évadban, hogy Merlin varázsló? (SPOILER)
Figyelt kérdés
Még az évad megjelenése előtt megjelentek olyan spoilerek, hogy a titok végre feltárul. Az érdekelne, hogy ki mit tud erről, és ha valóban sanszos, hogy még az 5. évadban kiderül a dolog, mikor? Ezt is képesek lesznek a legvégére tenni?2012. nov. 25. 11:15
1/8 anonim válasza:
Én remélem, hogy megtudja.
De már a fél 5. évad lement és Arthur nem jött rá, pedig Merlin már elég sokat varázsolt előtte. Talán az évadzáró részek fele majd megtudja.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen, pontosan ezért kérdeztem a dolgot, mert pont ma délután néztem a nyolcadik részt, és... hát egen, most már eléggé itt lenne az ideje. =/
2012. nov. 25. 17:01
3/8 anonim válasza:
Biztos, hogy kiderül, mivel ez az utolsó évad. Igazából szerintem a kilencedik részben, vagy max. az az utániban legkésőbb. Nem hinném, hogy képesek ennél későbbre tenni.
4/8 anonim válasza:
Hát pedig képesek későbbre tenni :) most jön a finálé és még mindig nem tudja :( Csak azt tudom remélni, hogy legalább az utolsó részben megtudja végre!
5/8 anonim válasza:
1. vagyok
SPOILER
Merlin elmondta neki végre, a sorozat legutolsó részében, dec. 24-én.
Szóval, most a fél Merlin fandom végig sírja a karácsonyt.
Hajrá BBC, te aztán tudod, hogy kell ünnepelni.
6/8 anonim válasza:
Ja xD nem az a tipikus Happy end :D de azért betartották amit mondtak lezártak minden szálat :d
8/8 anonim válasza:
Hát igen :)
De azt mondták Artúr hozza be azt a kort amikor nem lesz tiltva a mágia hát ez nem jött el mert nem igazán változott semmi a végén-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!