Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmszakértők! Miért nem...

Filmszakértők! Miért nem élethű a vér a Sweeney Toddban?

Figyelt kérdés
Kerestem már innen-onnan elemzéseket a filmről, de sehol sem említik, márpedig biztos hogy oka van, miért nem élethű benne a vér, hanem olyan, mintha piros viasz lenne vagy eperpuding vagy nemtudom. Pedig simán használhattak volna művért, ami még élethű is, de nem. Tim Burton mindent tudatosan és jó okkal csinál, ez sem lehet véletlen. Tudja-e valaki, miért?

2012. nov. 24. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Heló!

AZ is művér volt. Pusztán iylet választottak. Valószínűleg ez felelt meg a felhasználásnak és a képi világnak - ez pedig rengeteg dolgot takarhat a maszkolástól kezdve az eltávolításig.... Amúgy ezt szinte biztosan csak a technikusok és Burton tudná megmondani.

Egyébknét szerintem a vér telejsen rendben volt - főleg ha viszonítunk, mondjuk al egutolsó fűrész részhez. Brr, az de rossz!

2012. nov. 24. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem tetszett... Mondjuk nem változtat semmin, a film így is nagyon király, csak hát elgondolkodtam, mért nem lehet vér színű a vér.
2012. nov. 24. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben volt a már,már szinte fekete-fehérnek mondható látvány mellett!
2012. nov. 24. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy nagyon tetszett benne a vér, passzolt a képvilághoz.
2012. nov. 24. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=weG7vATE6tQ

Ebben a videóban azt mondják 3:13 körül hogy 'It's not about the blood, it's about the emotion of the moment'

Én ennyit találtam :)

Meg ha belegondolok, az Álmosvölgy legendájában is így néz ki a vér, szóval ez Burton sajátossága is szerintem.

2012. nov. 25. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!