Mentalista rajongók! Szerintetek ez lehetséges? (Red John)
Figyelt kérdés
Szóval most olvasgattam teóriákat, hogy ki lehet ő. Egy rajongó ezt írta:
Teresa Lisbon.
Te sa
is
re. d ( turn b and you get d)
J. on (Turn L and you get J)
Ez lehet kicsit kacifántos, de szerintem érdekes. :D
2012. nov. 23. 19:49
1/10 anonim válasza:
NEEE :D
Ne hülyéskedj!
Ezt te találtad ki? Vagy honnan? Bár ez tényleg nagy csavar lenne az biztos.
2/10 anonim válasza:
nem lehetetlen ... sőt , felis dobná rendesen a sorozatot .
És egyébként érdekes és jó elgondolás :D
3/10 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki, nem vagyok ilyen jó a rejtvényekben. Csak éppen olvasgattam és szerintem is lehetséges. Legalábbis nagyon közel áll Jane-hez, és mikor Lisbon megtud bármiféle tervet Red John elkapására, az mindig befuccsol. :D
2012. nov. 23. 21:35
4/10 anonim válasza:
5. évad, 7. rész, záró jelenet. Amikor Patrick összeütközik a folyosón egy pasival. Szerintem ő lesz R.J.
5/10 anonim válasza:
Rengeteg ilyen jelenet van.
Csak elterelés és ténylegesen hidd el hogy pl az a faszi ő volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Igaz, pl. arról a pasiról is rengetegen elhitték, hogy Red John volt, akit Patrick lelőtt.
2012. nov. 24. 20:24
7/10 anonim válasza:
Nem lehetséges...Első évad 23. része (Red John árnyéka) a válasz h miért nem..
8/10 A kérdező kommentje:
Haha, hát hogyne...
Nem.
2012. dec. 15. 23:38
9/10 anonim válasza:
Lorelei a 5x8-ban azt mondja, hogy amikor kezetfogtt Red John-nal akkor miért nem lettek barátok. Tehát Teresa nem lehet mivel ők barátok..... :)
10/10 anonim válasza:
Red John a vak csaj szeretője volt, valszeg nem Lisbon, hiszen a vak csajtól tudhatjuk hogy férfi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!