Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ázsiai horror rajongók! Jó...

Ázsiai horror rajongók! Jó THAI horrorfilmeket mondanátok nekem?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki belekezd...

Használtam a keresőt: [link]

De egyrészt nem bízom a lista hitelességében(a The eye nevű kínai horrort is besorolta oda),másrészt jobb szeretem,ha az emberek saját tapasztalat alapján mondanak filmeket.Mellesleg nagyon sok japán darabot ismerek,de most thai filmekre is kíváncsi lennék(horror kategóriában).

Előre is köszönöm!

2012. nov. 23. 19:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi.Persze folyamatosan szerzem be,amelyik jobbnak tűnik(tehát kb mindegyik :),de még jöhet :)
2012. dec. 5. 16:24
 12/23 anonim ***** válasza:
11-26 20:10 vagyok találtam még párat: Dark Flight 407,Ghost of Mae Nak,Coming Soon(2008),Ghost Game(2006)...Őszintén szólva egyiket sem láttam,de én annyira nem rajongok a thai filmekért :D Koreai esetleg nem érdekelne ? :)
2012. dec. 6. 21:35
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi a második válaszod is :)

Igazából érdekelne,nézek én mindenfélét,ami ázsiai,csak félek,hogy olyat mondasz,amit már láttam :)

De sebaj,szívesen fogadok minden ajánlást!

2012. dec. 7. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem a koreaiak a kedvenceim,úgyhogy mondok párat amik szerintem nagyon jók: I saw the devil,Pon(Phone),A Tale of Two Sisters,Cinderella,The Uninvited,Three Extremes,The cat, No mercy,Bosszú trilógia,A halál jele,The Chaser,Midnight Fm. Most ezek jutottak eszembe hirtelen.Vannak közte gyengébbek is,de szerintem a koreai horror-thriller filmeknél a leggyengébb film is jobb,mint a legtöbb amerikai vagy európai. Ha találok még thai filmet akkor feltétlen írok :D
2012. dec. 7. 16:02
 15/23 A kérdező kommentje:

"de szerintem a koreai horror-thriller filmeknél a leggyengébb film is jobb,mint a legtöbb amerikai vagy európai."

Ezzel egyetértek,bár annyival kiegészíteném,hogy ázsiai,nem csak a koreai :)

Amúgy amiket mondtál abból a Three extremes 1-2(ez amúgy többnemzetiségű),a Phone és a Two sisters van már "várólistán".Főleg a Phone,mert engem eléggé a Nem fogadott hívásra emlékeztet(a japán verzióra).A többiről még szerencsére nem hallottam,azokért nagy köszönet :)

(Megj.:Ha érdekel,akkor mondok cserébe néhány kevésbé ismert japán darabot,és akkor megvan a csere-bere :D )

2012. dec. 7. 20:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Oké.jöhet :D
2012. dec. 8. 20:33
 17/23 A kérdező kommentje:

Akkor íme a kedvenceim:

Ju-on:the curse 1-2(2000)

Ju-on:the grudge 1-2(2002,2003)

Ju-on:white ghost/black ghost(2009)

Ju-rei:a hátborzongató szellem

Chakushin ari-nem fogadott hívás 1-2-3

Ringu:Kanzen-ban(1995-ös Ringu film,ez a valóban eredeti Kör,nem a '98-as)

Ringu(1998)

Carved-a felmetszett szájú nő 1-2

Fertőzés(Kansen)

Előérzet(Yogen)

Rontás 2004('Chô' kowai hanashi A: yami no karasu )

Shikoku

Kakashi(madárijesztő)

Kyofu:the sylvian experiments("sylvian kísértet")

Bourei Gakkyuu(Haunted School,1996)

Reinkarnáció(Rinne)

És pár kézikamerás:

Chichibu Démon

Noroi

Occult(okaruto)

POV:A cursed film

Paranormal activity 2:Tokyo night

Azt hiszem ennyi elég egyelőre,bár sejtem,hogy nem fogod mindet megnézni,de legalább van miből válogatni :)

2012. dec. 9. 13:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy az,aki írt nekem ahhoz a kérdéshez,hogy egy jó koreai thriller-horrort írna-e valaki? :DDD És én írtam,hogy nem tetszett a Carved :D Na nem baj,most igyekszem többet megnézni,köszi szépen :))
2012. dec. 9. 19:54
 19/23 A kérdező kommentje:

Nagyon kicsi a világ :D De igen.De természetesen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :)

Szívesen egyébként,remélem nem okoznak majd csalódást.

2012. dec. 10. 15:36
 20/23 A kérdező kommentje:

Időpont 12-07 16:02

Úh,ne haragudj,de szerintem a K-horror valami förtelem.Sajnos nem csak,hogy nem félelmetes,de ráadásul mindent a Ringu meg a Ju-on(stb.)filmekből lopnak.

LEGALÁBBIS!azok alapján,amiket eddig láttam:Phone,The loner,The ghost(ez egy az egyben a Ringut idézte),Red eye,Gabal(paróka).

Nem tudom,talán csak én fogtam ki a legrosszabb darabokat,de szinte az összeset végigaludtam.Még megpróbálok egy-két filmet,de azt hiszem maradok a többi ázsiai ország horrorjainál :)

2012. dec. 30. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!