H. P A halál ereklyéi c. filmet néztem valaki felvilágosítana?
1: A halál ereklyéi legyőzik a halált tökre nemértem potternek megvolt mind a 3 mért nem hozta vissza a szeretteit?Voldemortot meg nagyon nem azzal pusztította el.
2:a vége elég gagyin sikerült, olyan depisen lett vége vagy csak én gondolom? Érdekelt volna pl.Harryék ezután hogyan élik mindennapjaikat
Halál ereklyéi közül:
-köpenyt ha jól emlékszem vhol elhagyta (Tiltott rengeteg?)
-kő: halottat feltámasztani nem lehet, mikor mesélték a 3 fiú történetét azt hiszem abban is mondták h hiába támasztotta fel az egyik a nőjét, vmi probléma volt vele
-pálca: a pálca miatt halt meg Voldemort, mert a pálcának van egy tulajdonosa, de ha valaki legyőzi a tulajdonost akkor ő lesz az új tulaj. Voldemortnak kellett a pálca, a tulaj Dumbledore volt, Piton megölte őt de nem övé lett a pálca, hanem Draco Malfoyé, mert a 6. részben (mielőtt Dumbledore meghalt) Piton egy esküt tett Malfoyéknak, miszerint ha Draco nem tudja meg Dumbledoret akkor ő fogja és ezért az eskü miatt Draco lett a jogos tulaja a pálcának, aztán az utolsó részben Harry lefegyverezte Dracot és így övé lett a pálca. Namost Voldemort nem tudott Piton esküjéről, ezért megölte őt mert azt hitte h így ő lesz a pálca tulaja, de valójában az Harry volt. Aztán a végén összecsaptak, Voldemortnál ez a fullos pálca volt, de az szabály szerint a Harryé, és Voldi meghalt. :D
sztem nem lett depis a vége, csak a filmben az sokkal rövidebb üresebb lett, mint a könyvben volt,ki tudja lehet egyszer majd Rowling gondol egyet és folytatja
Semmi köze az eskünek a pálcához. Draco lefegyverezte Dumbledore-t, ezzel lett ő a tulajdonos, ennyi. Az eskünek ebben nincs szerepe.
Válaszok: Vissza hozza. A könyvben legalábbis találkozik a szüleivel,Siriussal, Lupinnal. bár nem sok időt töltenek együtt.
2:A vége valóban nem a legboldogabb, a könyvben sem így van. Talán azért, mert bár örülnek, hogy Voldemort halott, rengeteg ember halt meg, akit szerettek. Azt, hogy Harryék hogyan élik a mindennapjaikat, az azért nincs benne, mert a könyvben sincs, és a film ugye az alapján készült..
1.visszahozta,ott voltak az erdőben.
és őt nem lehetett megölni,mert a halál ura volt.
a pálca,amit meg fegyverként használhatott volna és uralta is,nem nála volt.
annyiban segítette őt a pálca,hogy nem fordult ellene.
2.a vége meg tényleg f@szság.
kb olyan lett a film verzió,mintha a jedi visszatér úgy végződne,hogy felrobbantják a halálcsillagot,aztán mindenki hazamegy aludni,mert hogy fárasztó volt.
se ünneplés,se feloldás,se egy szép volt herri gyerek,semmi.
érthetetlen a készítők részéről ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!