Ebbe a kategóriába a tucatkérdéseken és a hollywoodi tömeggyártmányokkal kapcsolatos kérdéseken kívül mást nem szoktak feltenni?
Tucatkérdés például "van jó horror/vígjáték/romantikus,stb."
A tömeggyártmányok alatt minden modern,tömegeket vonzó értéktelen amerikai vackot értek.
Más dolgokról én nem nagyon látok itt(értelmes) kérdést,vagy csak elég ritkán.
Véleményetek?
Sajnos ilyenek,de szerintem nem kéne ezt egy karlegyintéssel elfogadni,hogy ilyenek.
Másrészt viszont itt csak tizenévesek vannak akkor?
Néhány kérdést megértek. De például hogy a 873-ik kérdés is arról szól,hogy van e szinkronos Alkonyat 4 a moziban,meg honnan lehet letölteni,stb.. Pedig ezer meg 1 találatot kidob rá,csak el kéne olvasni.
Nos erre lehetne mondani ugye,hogy Gyakori kérdések.. :)
Mert elég gyakran kérdezik ugyanazt.. :)
Nem nagyon szoktak, mert arra nem kapnának választ.
Kézlegyintésen kívül mást nem tehetsz, max. átgörgeted, és a saját gyerekeidet próbálod úgy nevelni, hogy tizenévesen ne ilyenek legyenek.
Szerintem ennek a kategóriának igen fiatal életkorúak a fő látogatói.
Engem is nagyon zavar a sok hollywoodi ipari termék iránti érdeklődés, a filmművészet ismeretének teljes hiánya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!