Fogod-e nézni a neten/tévében a Megveszem ezt a nőt! C. sorozat új változatát? Ha igen, miért?
Október közepén indul Corazón Salvaje (Szilaj szív) címmel a mexikói Televisán, ők gyárották az 1989/1990-es verziót is.
A telenovella érdekessége az, hogy összekeverik a Megveszem ezt a nőt! történetét egy másik sikeres mexikói sorozat (eredetileg könyv), a Corazón Salvaje sztorijával, így Ana Cristina "megduplázódik" (Aracely Arambula játszik egy egypetéjű ikerpárt).
A férfi főhőst, Alejandro Aldamát (akinek most Juan del Diablo is lesz a neve) ugyanaz az Eduardo Yanez alakítja majd, aki az első változatban volt a férfi főhős, és Enrique Rocha is visszatér, mint Rodrigo Montes de Oca.
A gonosz Matildének megfelelő Leonardát meg Helena Rojo kelti életre (ő volt a Titkok és szerelmek Luciana Duvalja).
jajj bocsi a cím alapján én egy teljesen más sorozatra gondoltam,nem olvastam végig a kiegészítést..
bocsi..
biztos jó lesz,elég igényes a szereplőgárda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!