The Walking Dead: elképzelhető, hogy Lori visszatér a történetbe?
Akkor jó csak nem akartam spoiler-ezni. Én nem hiszem, hogy visszatér. Carl már Daryl-nek is elmondta, hogy megtette, persze ettől még lehet, hogy mégse. Rick meg bekattant, képzeletbeli emberekkel beszél telefonon, köztük Lori-val és Amy-vel.
De ha mégis visszatérne (bár ne adja az Isten), akkor én ott hagyom abba a sorozatot. Nehogy már még felvágott hassal túlélje azt a börtönt + a kinti dolgokat.
zombiként még futhatna egy kört. pl. mert Carl golyója nem roncsolta szét eléggé az agyát...
egyébként nekem semmi bajom nem volt a karakterével. azt elhiszem, hogy sokakat idegesített, de teljesen hitelesen hozta a szerelmi életétől alapból zakkant hormon-hülyét. leginkább a bármi más lett volna hiteltelen.
Nem tudom, engem nagyon meglepett hogy kiírták, azt hittem a köv részben majd vmi csavar folytán visszatér, de aztán csak nem, és utána olvastam, hogy a képregény szerint is meghal. Én sajnálom, mert drukkoltam h minden rendbe jöjjön közte és Rick között.
Én sztem egyszer vissza fog térni, biztos kitalálnak majd a készítők, h hogy menekülhetett meg, pl. vki kimentette őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!