Zsuppii kérdése:
Melyik film ez?
Figyelt kérdés
a közepkori a ázsiában játszodik két klán van az egyiknek fekete fehér zászlója van meg a fél arcukat fehére festik elég véres meg kicsit fantasy beütése van2012. nov. 20. 20:16
1/5 anonim válasza:
Hát...Nem emlékszel,hogy pontosan melyik országban játszódik?
Tegnap volt egy ilyesmi:A klánok háborúja(koreai)
Ha kicsit fantasy jellegű volt,akkor az lehetett egy 'wuxia' film(link lejjebb),akkor meg esetleg a Repülő tőrök klánja(kínai).
Wuxia: [link]
És ez nem klános ugyan,de eléggé "fantasy jellege" van:Azumi(szintén tegnap adták,japán film).
2/5 anonim válasza:
vagy esetleg a Ninja Asassin - Ninja gyilkos?
3/5 A kérdező kommentje:
nem tudom talán kína. a fekete fehér zászlosok vezetőjének egy elég méretes kardja van amin karikák vannak. meg ugy emlékszem megöli az egyik katonáját amiárt megzavarja egy elrabolt lánnyal. a lánynak meg valami olyat mond hogy emlékez kivagy és leszúrja mellé az asztalba kardot ekkor jön be az őr hogy közeledik az ellenséges hadsereg a vezér meg rá förmed hogy hogymerte megzavarni és megöli
2012. nov. 21. 14:09
4/5 anonim válasza:
Nem a felsoroltak közül valamelyik?
Még maximum két ötletem van:Az aranyszirmok átka vagy Vörös szikla.Ezekben nem emlékszem ilyen jelenetekre,mert rég láttam őket,de ezek történelmi jellegűek.
Szólj,ha megtalálod esetleg!
5/5 anonim válasza:
Bocs,még esetleg a Confucius film is lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!