Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Star Trek-ből...

Szerintetek a Star Trek-ből Kirk vagy Spock karaktere a szexibb?

Figyelt kérdés
Én most igazából az újabb 2009-es filmbéli karakterekre gondoltam elsőként (akiket Chris Pine és Zachary Quinto alakított). De ha valakinek nem tetszett az alakításuk, akkor ő az alap karakterek közül kit látna szívesebben az ágyában? :P

2012. nov. 20. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Sexy? Kirk de Spockot jobban szeretem ><
2012. nov. 20. 22:34
 2/4 WorfHadnagy ***** válasza:
100%
Kirk a tipikus forrófejű bájgúnár, a főszereplő, a kapitány, aki kvázi személyi kultuszt vezet be a hajón, mint valami kezdő diktátor, nekem nem tetszik. Spockot jobb arcnak tartom, de ő csak hét évente tud "szexi" lenni. XDD Akkor már inkább Worf a TNG-ből, vagy a teljesfunkciós Data, hehe. XD
2012. nov. 25. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy nem csak 7 évente tud, hanem bármikor, de 7 évente kötelező.

Amúgy a filmet nem láttam, csak a sorozatot. Szeretem mindkettejüket, de Spock-hoz hosszú távon nem lenne idegem, csak akkor ha én is úgy tudnám húzni az agyát, mint ahogy Jim csinálja. Bár nem tudom, hogy nekem is hagyná-e vagy sem.

2012. dec. 20. 14:47
 4/4 anonim válasza:
100%
Hát részemről egyértelműen Kirk.Nekem valahogy Spock karaktere se belsőleg,se külsőleg nem jön be.
2015. jan. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!