Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmben volt ez a dal?

Melyik filmben volt ez a dal?

Figyelt kérdés

Tegnap este láttam a Rítus c. filmet, abban hallottam, de meg vagyok róla győződve, hogy ezt a dallamot már egy másik filmben is hallottam. Egyszerűen nem jövök rá, hogy melyik film az. Lehet, hogy a stáblistában hangzott csak el, de inkább a film valamelyik jelenete alatt rémlik.

http://www.youtube.com/watch?v=Pu5_UiX6xeE

kb 2:30-tól van benne a szóban forgó dallam

2012. nov. 18. 12:13
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom
2012. nov. 18. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán a Hófehér és a Vadászban?

bár nem magamtól ismertem fel, videó alatt is kérdezi valaki...

Szóval nem biztos, neked is onnan volt ismerős. Lehet csak tényleg hasonlít valamire egy másik filmből. Nem hiszem, hogy ugyanaz lenne. De talán... Mondom beírom, hátha már a cím is eszedbe juttatja.

2012. nov. 18. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti nem a Hófehér és a Vadászban volt, mert az a filmet csak egyszer láttam, és nem maradt volna meg így a dallama. Biztos, hogy többször kellett látnom ezt a "rejtélyes" filmet ahhoz, hogy így emlékezzek rá.Láttam a videó alatt, hogy másoknak is ugyanez a kérdése, de még senki nem tudta megválaszolni. Már tegnap óta ezen kattog az agyam, idegesít, amikor nem jövök rá a megoldásra :) :)
2012. nov. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!