Aki volt már a Cinema City VIP-ben, válaszolna?
Figyelt kérdés
Az ár tartalmazza a popcort, nachost és az üdítőt is vagy azt külön kell venni a jegy mellé? Mitől VIP a VIP? Költeni kell még a jegy ára mellett másra is?2012. nov. 15. 22:51
1/4 anonim válasza:
Tartalmazza a kaját, sőt!
Film előtt állófogadás-szerűen lehet enni szendvicseket, süteményeket, megkínálnak itallal... A filmre meg azt és annyit viszel be magaddal, amit csak akarsz. Sütiket is, szendvicseket is akár, vagy a "szokásos" popcornt, nachost, stb.
Innivalóból is, ami csak kell. Én pl. csak egy almalevet kértem, de közölték, hogy a nagy pohárba kettő fér, úgyhogy öntöttek kettőt. :D
2/4 A kérdező kommentje:
És ezekhez mind csak azt a bizonyos majdnem 3000 forintot kell kifizetni és többet semmit?
Egyébként nagyon köszönöm a választ, felpontoztalak.
2012. nov. 15. 23:40
3/4 anonim válasza:
Lr van ez írva sztem valahol a VIP-nél, de minden benti kaja és pia benne van az árban. Ahogy az előző is írta.... Pont ez a lényege.
4/4 anonim válasza:
Igen, csak azt kell kifizetned, asszem, hogy 3D-nél még a szemüveg is az árban van (persze akkor magasabb maga a jegyár), de - ha jól emlékszem - ott külön fizetned már semmit sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!